Tervetuloa mukaan kesän 2021 lastenleirille Hirvijärvelle 17.-20.7.! Tänä vuonna leiri alkaa lauantaina klo 12-19 perhepäivällä, johon saavat tulla mukaan vaikka koko perhe ja isovanhemmatkin. Leirillä yövytään teltoissa/asuntovaunuissa. Leiri loppuu tiistaina leirikirkkoon klo 13-14, johon kotiväki on myös erittäin tervetullut!

Leiri on suunnattu v. 2008-14 syntyneille lapsille. V. 2007-08 syntyneet voivat halutessaan tulla leirille pikkupampuiksi. Pikkupamppu on leiriläisen ja isosen välimuoto. Isoset huolehtivat oman ryhmänsä pikkupampuista ja jakavat vastuuta ryhmän leiriläisistä heidän kanssaan. Isoseksi voivat hakea v. 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat. Isoskoulutus on TO 10.6. klo 18 Seinäjoen vapaaseurakunnassa. Isoset ja pikkupamput tulevat ohjaajien kanssa jo PE 16.7. iltapäivällä valmistelemaan leiriä Hrivijärvelle. Leirin jälkeen pamput ja isoset voivat myös osallistua nuorteniltaan Hirvijärvellä TI 20.7., ja jäädä vielä ti-ke yöksikin nuorten jatkoille.

Hinnat: leiriläinen 20€, sisarus 10€, pikkupamppu 10€, perhepäivään osallistujat: vapaaehtoinen maksu.

Täytäthän jokaisesta sisaruksesta oman lomakkeen erikseen. Annettuja tietoja käsitellään sivun alalaidasta löytyvän rekisteri- ja tietosuojalomakkeen mukaisesti.

Jos Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!